This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Monday, July 28, 2014

Pramugari Syarikat Penerbangan MAS BERHIJAB!!


Siapa kata pramugari MAS tak berhijab..sebenarnya sebelum ni pramugari MAS ada yagn dah berhijab..Cuma bukan dalam penerbangan biasa..pramugari MAS yang berhijab ini merupakan mereka yang bertugas dalam department HAJ & CHARTER. Tengok betapa manisnya mereka semua bertudung dan memakai pakai yang menutup aurat.. 





Gambar di bawah ni tentu ramai yang kenal kan...sejak beberapa kejadian besar menimpa MAS beliau kerap kelihatan di kaca TV terutamanya di TV3.. Beliau ialah KAPTEN NIK HUZLAN yang bertanggungjawab menubuhkan department HAJ & CHARTER. Tahniah KAPTEN!!





Cantik kan kalau semua pramugari kita boleh bertudung semasa menjalankan tugas mereka? Kalau nak tahu, even pramugari non muslim yang bekerja on board perlu memakai tudung..Tapi mengapa sekarang dah tiada pramugari yang bertudung???  Ada cerita di sebalik cerita.. KLIK SINI