This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Thursday, June 19, 2014

VIDEO - Pemuda Terakam UFO Melintasi Masjid Terapung Terengganu!

Kuala Terengganu : Seorang pemuda yang hanya mahu dikenali sebagai Man ketika ditemui media tempatan semalam mendakwa beliau pernah terakam objek yang tidak dapat dikenalpasti dilihat melintasi Masjid Terapung.

Man,24, yang berasal dari Kampung Bukit Mempelas, Ajil; menunjukkan rakaman video yang diperolehinya semasa membuat rakaman untuk sebuah dokumentari pendek pada tahun lepas.

"Saya hanya menyedarinya tahun ini apabila membelek semula rakaman-rakaman yang pernah dibuat untuk dimuatkan ke dalam tayangan dokumentari ringkas saya," kata Man kepada wakil pemberita.

Rakaman video tersebut yang menunjukkan sebuah objek bercahaya terbang melintasi belakang Masjid Terapung dengan kelajuan yang tinggi.

"Pada mulanya sewaktu saya membelek rakaman yang sesuai untuk digunakan, saya menyangka saya telah terakam tahi bintang, saya amat teruja waktu itu. Apabila saya memperlahankan video untuk melihat dengan lebih jelas, ternyata objek berkenaan bersaiz lebih besar dan hampir menyerupai piring." KLIK SINI

Pemuda itu menolak kemungkinan objek yang terakam ada kaitan dengan makhluk asing atau UFO. "Ianya mungkin pesawat atau sesuatu yang dapat dijelaskan dengan sains." ujarnya lagi.

VIDEO


Friday, June 13, 2014

Blogger Mana Yang Merajuk Tu....

Blogger mana yang merajuk tu? Apa kesnya merajuk SAMPAI NAK TUTUP blog? WA saja nak bikin saspen sikit... kisah sebenarnya,

WA pun menulis dah lama, tapi taklah lama macam blogger-blogger lain walaupun kadang-kadang WA delete artikel-artikel WA yang agak panas sebab merasakan tak patut WA katok dalam sangat orang-orang tertentu biarpun perkara tu benar dan dapat dibuktikan.

WA memang nak tutup blog paperwaris.blogspot.com, bukanlah kerana WA merajuk, tapi sebenarnya WA dah nak pinda ke alamat baru iaitu www.paperwaris.com . Hehehehehehe. Saspen ke?

Bukan sebab apa, walaupun jumlah bacaan counter setakat WA menulis baru dalam 2,043,181 orang. WA tengok follower blogspot WA tak ramai mana... ada la 90 kerat orang (kesian kan?)



Sayang jugak rasanya nak stop blogging di sini sebab kebanyakan feed datang dari blog-blog otai. 

Dari pautan blog-blog otai saja bacaan sehari-sehari untuk artikel tak kurang dari 5000 pembaca....
Alhamdulillah, terima kasih otai-otai dan sifu-sifu.

Walaupun sayang, WA terpaksa teruskan untuk stop blogging di blogspot ini. Domain yang baru lagi dibuka, www.paperwaris.com perlu WA beri perhatian. Tak menang tangan WA nak menulis kedua-duanya sekali. WA kena jaga jugak followers WA di domain baru.... terpaksa pilih untuk entertain majority pembaca.

Jadi selama pembaca-pembaca di sini, WA ucapkan ribuan terima kasih kerana baca blog WA yang tak seberapa.

Bolehlah mengikuti WA selepas ini di pautan baru iaitu http://www.paperwaris.com,
Lebih interaktif dan mesra pengguna insyaAllah.

 Harap boleh pautkan semula domain baru ini, www.paperwaris.com dan tinggalkan komen nama blog anda di bawah supaya WA boleh pautkan semula di domain baru. Terima kasih WA ucapkan.

Thursday, June 12, 2014

Pencuri Sorok Smartphone Dalam P*&I!!!

Bagi mengelakkan dikesan, seorang pencuri telah bertindak menyembunyikan sebuah telefon pintar yang dicurinya dengan memasukkan telefon itu ke dalam kemaluannya.

Wanita berkenaan telah ditangkap semasa mencuri di sebuah pasar malam di SS2, Petaling Jaya lapor akhbar China Press.

Wanita berkenaan , seorang warga Vietnam dikatakan telah menggunakan mata pisau pencukur untuk memotong beg tangan mangsa sebelum mencuri dompet dan telefon bimbit kepunyaan mangsa dalam kejadian 8 malam Isnin lalu.

Sumber menyatakan beberapa polis bantuan dan penjaja yang berada di pasar berkenaan mendakwa telah melihat kejadian tersebut dan bertindak mengekori wanita tersebut.

Mereka kemudiannya menahan wanita tersebut semasa dia sedang menyembunyikan hasil curiannya di dalam sebuah lori yang diletakkan berdekatan kawasan itu. Wanita tersebut dibawa ke balai polis berhampiran.

Semasa di balai polis, wanita itu telah bertindak memasukkan telefon bimbit yang dicurinya ke dalam alat kemaluannya sendiri. Tiada yang menyedari perbuatan wanita itu. Walaubagaimanapun, pihak polis berjaya mendapatkan semula telefon bimbit berkenaan daripadanya.

... bagaimana polis dapat mengesan telefon itu berada dalam (&^*(& wanita itu? Mungkinkah setelah panggilan dibuat dan deringan serta vibrate datang dari celah-celah sana? Nasib lagi dia tak letak di dalam lubang satu lagi... kalau tak mesti hampas baunye..... kih kih kih~ macam-macamlaaaa~

SUMBER